‘We willen geen eventcontainer’

Voor het tweede jaar heeft mosysteme haar naam weten te binden aan World Match Racing Tour. WMRT is een zeilwedstrijd om de wereld dat elk jaar wordt gehouden. Twee modulboxen zijn ingezet voor de partners van het zeilevenement Alpari en WMRT tijdens de dutch match cup in Lelystad te ondersteunen. De modulboxen dienden tijdens de dutch match cup als hospitality box. “Voor ons is de modulbox een innovatieve en kosteneffectieve keuze,” zei James Pleasance, Executive Director van AWMRT.

“Tijdens evenementen willen we ons onderscheidend communiceren. Wij zijn een voorruitstrevend merk waardoor je ons niet in een tent of eventcontainer ziet staan. Afgelopen jaar hebben we de modulboxen in Duitsland, Zweden en Amerika geplaats waar veel wind waait. Kwalitatieve en windbestendige brandspaces zijn dan noodzakelijk”De tweede editie van de Dutch Match Cup, staat voor volgend jaar weer gepland. Twaalf top zeilteams, waaronder acht Tour card houders, strijden bij de Bataviahaven van Lelystad om de punten voor het ISAF Wereldkampioenschap match racen.
De overige wedstrijden uit de Tour van dit jaar worden gevaren in Duitsland (Langenargen), Zweden (Marstrand), Polen (Sopot), Verenigde Staten (Chicago), Bermuda (Hamilton) en Maleisië (Kuala Terengganu).